Schilderwerken

Monumentaal schilderwerk
Bij een monumentaal pand is het belangrijk dat de oude stijl en vorm gehanteerd wordt. Wij hebben ruime ervaring met het schilderen van monumentale panden. Daarnaast regelen wij de subsidie voor u!

Binnenschilderwerk
Is uw huis of bedrijfspand toe aan een nieuwe uitstraling? Een nieuwe kleur op de muur doet wonderen. Wij kunnen alle kleuren voor u mengen en verzorgen een mooi afgewerkt oppervlakte.

Verfspuiten
Een redelijk nieuwe methode om uw muren te schilderen is verfspuiten. Hierdoor krijgt u een mooi egaal geverfde muur. Het afplakken duurt iets langer dan een normale schilderbeurt, maar het spuiten gaat 30% sneller. Wij brengen twee lagen aan en u geniet weer jaren van mooie deuren, muren of plafonds. Verfspuiten is in elke denkbare kleur mogelijk.

buitenschilder
Buitenschilderwerk
Ook voor schilderwerk buiten kunt u bij ons terecht. Woont u op acht hoog? Ook op grote hoogte kunnen wij de buitenkant van uw woning of bedrijfspand weer laten schitteren. Wij werken met hoogwaardige kwaliteit producten zodat de verflaag bestand is tegen alle weersomstandigheden.